RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 15 » Джейсона Стетхема відправлять на боротьбу з доісторичним Мегалодоном
20:07
Джейсона Стетхема відправлять на боротьбу з доісторичним Мегалодоном
Джейсон Стетхем зіграє одну з головних ролей у фантастичному фільмі "Мег", який збирається знімати студія Warner Bros. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. В основі проекту виявиться однойменний бестселер письменника Стіва Алтенса, випущений в 1997 році.

У центрі сюжету твору герой на ім'я Джонас Тейлор, який здійснює занурення в одну з найбільш глибоководних западин Тихого океану і стикається з доісторичним чудовиськом - мегалодоном. Опинившись єдиним, хто вижив з усієї експедиції, Тейлор намагається переконати оточуючих і самого себе в реальності побаченого ним на позамежній глибині. Він умовляє свою знайому зробити нове занурення і стикається з жахом, якого навіть не міг уявити.



Постановником фільму призначений творець пригодницького трилера "Скарб нації" Джон Тартелтауб. Адаптацією літературного першоджерела займеться сценарист Джеймс Вандербілт. Терміни робіт над проектом не уточнюються.

Відзначимо, що спроби екранізувати бестселер робилися протягом двох десятків років, проте всякий раз безуспішно. У середини 2015 року повідомлялося, що режисером картини погодився стати Елай Рот, але в підсумку і він відмовився від такої можливості.
Переглядів: 634 | Додав: Elnino | Теги: Джон Тартелтауб, кіно, Стів Алтенс, Джейсон Стетхем, новини, Мег | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |