RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 5 » Джейсон Стетхем приєднається до «Шибайголови» ?
20:38
Джейсон Стетхем приєднається до «Шибайголови» ?
Цікавий слух з посиланням на своїх інформаторів в компанії Marvel поширює видання LatinoReview. Стверджується, що ніхто інший як Джейсон Стетхем отримав пропозицію зіграти ключову роль у другому сезоні серіалу "Шибайголова".

У актора нібито буде можливість приміряти на себе образ Міченого, одного з головних антагоністів цієї серії коміксів. Цей персонаж був представлений в 1976 році. Його справжнє ім'я і походження залишилися таємницею. Володіє практично всіма видами зброї, наділений майже надприродною влучністю і силою, що дозволяє йому використовувати цілком нешкідливі предмети, на зразок карт або зубочисток, для здійснення вбивств. Багато з кісток його скелета, в тому числі хребет, зроблені з Адамантію.



Нагадаємо, що в повнометражному фільмі 2003 роль Міченого зіграв Колін Фаррелл. Примітно, що ім'я Стехема вже не перший раз згадується в зв'язку з цим антигероєм. Ще до того, як всі права на персонажа повернулися компанії Marvel, студія 20th Century Fox планувала зняти новий повнометражний фільм про Шибайголову і передбачала довірити роль лиходія саме Стетхему.

Представники самого актора і Marvel поки не коментують цю інформацію, тому ставитися до неї варто з відомою часткою сумніву.
Переглядів: 500 | Додав: Elnino | Теги: Джейсон Стетхем, Шибайголова, 2 сезон, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |