RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 4 » Джейсон Стейтем хоче повернутися до франшизи «Адреналін»
19:08
Джейсон Стейтем хоче повернутися до франшизи «Адреналін»
В інтерв'ю журналістам Entertainment Weekly Джейсон Стейтем оголосив про бажання повернутися до образу Чева Челіоса в третьому фільмі франшизи «Адреналін», а також пояснив причини, з яких йому довелося покинути кіносерію «Перевізник».

«Розмови про триквел" Адреналіну "ходять вже кілька років, - зазначив актор. - Робота над першим фільмом стала для мене приємним досвідом. Мені випала можливість здорово подуріти на знімальному майданчику під керівництвом Марка Невелдайна і Брайана Тейлора. У них вже є ідеї для продовження, але сценарій поки не готовий. Нещодавно я знявся в "Шпигуні" у Пола Фейга. Виявилося, що я отримав роль тільки тому, що режисер дуже любить "Адреналін". Я вдячний творцям цієї франшизи і з задоволенням візьму участь у створенні триквела ».

У 2006 році перший «Адреналін» заробив в світовому прокаті $ 44 млн при бюджеті в $ 12 млн. Сиквел вийшов на екрани через три роки. «Адреналін 2: Висока напруга» обійшовся на $ 8 млн дорожче, але приніс студії Lionsgate лише $ 34 млн.



«Мені подобалося зніматися у фільмах про Перевізника, - сказав Джейсон. - Я був готовий продовжити роботу, але студія наполягала на тому, щоб я підписався відразу на три картини. Однак мені навіть не дали шансу спочатку оцінити сценарій. Та й грошей за всю нову трилогію пропонували менше, ніж я раніше отримував за одного "Перевізника" ».
Переглядів: 502 | Додав: Elnino | Теги: новини, фільм, Джейсон Стейтем, Адреналін 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |