RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 7 » Джейсон Кларк зіграє в драмі «HHHH»
19:59
Джейсон Кларк зіграє в драмі «HHHH»
Як стало відомо інформаційному порталу Variety, Джейсон Кларк («Планета мавп: Революція»), Розамунд Пайк («Загублена»), Джек О'Коннелл («Нескорений»), Міа Васіковська («Аліса в країні чудес») і Джек Рейнор ( Гласленд ») отримали ролі у майбутній драмі Седріка Хіменеса HHHH.

Фільм розповість про зліт і падіння Рейнхарда Гейдріха за часів нацистської Німеччини. Продюсуванням проекту займуться компанія Алена Гольдмана Legende Films і Adama Pictures Сімона Істолайнена.

Джейсон Кларк виконає в картині роль самого Гейдріха - нацистського офіцера, який вважається одним з ініціаторів так званого «остаточного вирішення єврейського питання», мається на увазі масове знищення євреїв у всій Європі. У 1942 році Гейдріх був убитий двома парашутистами з руху Опору, яких зіграють яких О'Коннелл і Рейнор.



Розамунд Пайк дісталася роль Ліни Гейдріх, дружини політичного діяча. Вона походила з роду аристократів, і імовірно саме Ліна долучила свого чоловіка до ідеології нацистів. Міа Васіковська постане на екранах в образі дівчини з чехословацького Опору.

В основу сценарію драми покладено удостоєний Гонкурівської премії дебютний роман Лорана Біне, сюжет якого адаптували Девід Фарр, Одрі Діван і Седрік Хіменес. Назва книги розшифровується як Himmlers Hirn heisst Heydrich. Цей жарт, який в перекладі означає «Мозок Гіммлера зветься Гейдріхом», свого часу був дуже популярний серед есесівців.
Переглядів: 552 | Додав: Elnino | Теги: Розамунд Пайк, Джейсон Кларк, НННН, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |