RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 21 » Джеймса Фоулі стане постановником «На п'ятдесят відтінків темніше»?
09:05
Джеймса Фоулі стане постановником «На п'ятдесят відтінків темніше»?
Керівництво кіностудії Universal скоротило до одного імені список потенційних постановників фільму "На п'ятдесят відтінків темніше", який стане сиквелом еротичної мелодрами "П'ятдесят відтінків сірого".

Як стверджує з посиланням на свої джерела видання Deadline, найбільш вірогідним кандидатом став Джеймс Фоулі, що працював раніше над цілою серією популярних серіалів, у тому числі "Ганнібал", "Картковий будиночок" та іншими.

Особливо підкреслюється, що переговори з режисером поки не почалися, але студія планує приступити до них вже найближчим часом. Нагадаємо, що під час роботи над фільмом "П'ятдесят відтінків сірого" у режисера Сем Тейлор-Джонсон виник виробничий конфлікт з автором літературного першоджерела Е.Л. Джеймс, яка намагалася втручатися у творчий процес. Вже після прем'єри стало відомо, що письменниця зажадала повного контролю над зйомками продовження. У підсумку, вона доручила сценарій сиквела своєму чоловікові Ніоллу Леонарду.



Дакота Джонсон і Джеймі Дорнан знову зіграють головні ролі. Як повідомлялося раніше, після успіху першої екранізації актори домоглися істотної надбавки до платні. "П'ятдесят відтінків сірого" заробив в світовому прокаті більше 500 мільйонів доларів.
Переглядів: 648 | Додав: Elnino | Теги: На п'ятдесят відтінків темніше, Джеймс Фоулі, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |