RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 8 » Джеймс Ван стане продюсером фільму по «Mortal Kombat»
20:14
Джеймс Ван стане продюсером фільму по «Mortal Kombat»
Джеймс Ван, який зняв такі популярні фільми, як "Закляття" і "Форсаж 7", призначений продюсером кінопроекту за мотивами серії файтинга "Смертельна битва" ("Mortal Kombat"). Про це повідомляє видання Tracking Board.

Призначення Вана, може свідчити про те, що проект студії New Line Cinema, що знаходився в розробці вже багато років нарешті зрушив з мертвої точки. Хто займе пост режисера, поки не уточнюється. Якийсь час їм значився Кевін Танчароен, творець популярного серіалу під назвою "Смертельна битва: Спадщина", проте ще в 2013 році він дистанціювався від повнометражної екранізації.



Терміни робіт над новим проектом не були відомі на момент написання даної замітки. Очікується, що він буде заснований на сценарії, який підготують Орен Узіл і Дейв Каллахем.

Нагадаємо, що перша гра з серії "Mortal Kombat" була випущена компанією Midway Games в 1992 році. Ігровий процес зводився до поєдинків наділених різними здібностями персонажів. Відмінною особливістю серії завжди була брутальність відеоряду. За оригінальною грою послідувало кілька продовжень, останнім з яких на момент написання даної замітки була гра "Mortal Kombat X", що вийшла в 2015 році.
 
Переглядів: 563 | Додав: Elnino | Теги: Джеймс Ван, фільм, новини, mortal kombat, Смертельна битва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |