RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 21 » Джеймс Ван пообіцяв перетворити «Аквамена» в «Індіану Джонса»
13:14
Джеймс Ван пообіцяв перетворити «Аквамена» в «Індіану Джонса»
Режисер фільму "Аквамен" Джеймс Ван пообіцяв, що його екранізація серії популярних коміксів DC буде менш похмурою, ніж попередні фільми кіновсесвіту DC, і за своїм духом виявиться ближче до пригодницьких фільмів середини 80-х років минулого століття. Слова постановника наводить видання The Wrap.

"Звичайно, я не можу поділитися якимось подробицями, лише скажу, що фільм буде спиратися на класичні пригодницькі стрічки, скажімо," Індіана Джонс: У пошуках втраченого ковчега "або ж" Роман з каменем "", - сказав він. Ван також зазначив, що епізоди картини "Ліга справедливості" за участю Ембер Херд і Джейсона Момоа "дадуть глядачам уявлення про сольний фільм, присвячений Аквамену."Звичайно, це буде лише маленький фрагмент того, що я планую зробити ", - додав режисер.



Відзначимо, що Херд дісталася роль Мери, коханої головного героя і правительки Атлантиди. Згідно міфології DC, серед її надприродних здібностей вміння керувати великими масами води. Вона також прекрасно володіє різними видами холодної зброї.

Фільм "Аквамен" буде представлений глядачам в липні 2018 року. Конкуренцію йому в прокаті складе фантастичний фільм "Бойовий ангел", заснований на популярній японській манзі.
Переглядів: 703 | Додав: Elnino | Теги: Джеймс Ван, DC, кіно, новини, Аквамен, комікси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |