RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 26 » Джеймс Менголд зніме «Капітана Немо» для Walt Disney
12:53
Джеймс Менголд зніме «Капітана Немо» для Walt Disney
Постановник фільму "Росомаха 3" Джеймс Менголд підписав контракт з компанією Walt Disney про вільну екранізацію твору Жюля Верна "20000 льє під водою". Про це повідомляє видання Deadline. Стверджується, що в картині буде розказано про перетворення індійського принца в Капітана Немо і створення унікального підводного корабля "Наутілуса".

Відзначимо, що Walt Disney намагалася зняти новий фільм про пригоди Немо і його супутників протягом багатьох років. Колись постановником картини значився Девід Фінчер, однак він вибув з проекту через відсутність згоди за умовами контракту.

Walt Disney вже екранізувала твір "20000 льє під водою" в середині 50-х років минулого століття. Цей фільм став одним з перших повнометражних проектів студії. Роль Немо зіграв Кірк Дуглас. За мотивами цієї картини в розважальних парках компанії потім були створені тематичні атракціони.



Нагадаємо також, що студія Fox планує зняти свою версію "20000 льє під водою", доручивши її режисерові Брайану Сінгеру ("Люди Ікс: Дні минулого майбутнього"). Останній готовий приступити до зйомок фільму на основі власного сценарію вже восени 2016 року.

Терміни робіт над проектом Walt Disney поки не уточнюються. Найімовірніше, Менголд приступить до роботи після прем'єри "Росомахи 3".
Переглядів: 709 | Додав: Elnino | Теги: Джеймс Менголд, кіно, новини, 20000 льє під водою, walt disney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3594
Міні чат
200
Copyright © 2015 |