RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 19 » Джеймс Кемерон уточнив плани щодо зйомок продовження «Аватара»
10:08
Джеймс Кемерон уточнив плани щодо зйомок продовження «Аватара»
Джеймс Кемерон уточнив свої плани зі створення чотирьох продовжень фантастичного фільму "Аватар". В інтерв'ю ресурсу Famous Monsters of Filmland режисер підтвердив, що всі частини проекту будуть зніматися одночасно.

"Це одне глобальне виробництво. Приблизно так знімають міні-серіали. Так що ми знімаємо всі чотири картини разом. Тому в понеділок я можу знімати сцену з четвертої частини, а у вівторок - з першої. В цілому це буде близько восьми годин хронометражу. природно, це справжній виклик для всіх нас - тримати в пам'яті всю картину цілком, загальну сюжетну лінію, кожен важливий її поворот. це свого роду сага. неначе ми знімаємо всі три фільми "Хрещений батько" відразу ", - сказав він.

Режисер підкреслив, що не має наміру виставляти продовження "Аватара" проти одного з епізодів "Зоряних воєн". "Це буде нечесно по відношенню до них, - пожартував він. - Звичайно, я не збираюся з ними конкурувати. Це просто питання бізнес-стратегії. І просто нерозумно. І сподіваюся, що у них теж не виникне такого бажання".



За словами Кемерона, в роботі над чотирма продовженнями він має намір використовувати більше натурних зйомок, ніж це було у випадку з оригінальною картиною. "Частково ми будемо створювати на основі цих матеріалів CGI-сцени, а частково - вони з'являться у фільмах в незмінному вигляді", - уточнив режисер.
"Аватар 2" буде представлений глядачам в грудні 2018 року.
 
Переглядів: 556 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Аватар 3, Аватар 4, новини, Аватар 2, Джеймс Кемерон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |