RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 23 » Джеймс Кемерон підтвердив дату прем'єри «Аватара 2»
00:35
Джеймс Кемерон підтвердив дату прем'єри «Аватара 2»
Фільм "Аватар 2" дійсно буде випущений в прокат напередодні Різдва 2017 року. Про це в інтерв'ю виданню Montreal Gazette розповів режисер Джеймс Кемерон.

"Це і правда наша мета. У всякому разі, так ми оголосили раніше. Але для мене сама дата важлива не настільки, як усвідомлення того факту, що ми будемо готові випустити всі три фільми один за одним. Я б назвав це мега-історією в трьох частинах. Кожен фільм цілком самостійний, але всі вони пов'язані одним сюжетом. Ми майже закінчили дизайн, а це величезний пласт робіт. На нього нам знадобилося два роки. Ми завершили розробку всіх створінь і ландшафтів і всіх нових екосистем у світі Пандори. Робота над сценарієм триває, але вже наближається до кінця. Технічна частина проекту вже готова. Павільйони готові, як і інфраструктура. Так що ми готові почати зйомки в першій половині наступного року ", - сказав Кемерон.



Раніше повідомлялося, що в зйомках продовжень візьмуть участь Зої Солдана, Сігурні Уівер, Сем Уортінгтон, та інші актори, які знімалися в першому фільмі. Що стосується технічної сторони проекту, то, за непідтвердженими поки даними, Джеймс Кемерон має намір зняти фільми з підвищеною частотою кадрів в надвисокому розширені.
Переглядів: 448 | Додав: Elnino | Теги: дата прем'єри, новини, Аватар 2, Джеймс Кемерон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |