RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 15 » Джеймс Кемерон анонсував прокатний графік продовжень «Аватара»
08:41
Джеймс Кемерон анонсував прокатний графік продовжень «Аватара»
У фільму "Аватар" буде не три продовження, як вважалося раніше, а чотири, і перше з них глядачі зможуть побачити в грудні 2018 року. Як повідомляє видання Comingsoon, про це розповів Джеймс Кемерон на презентації проекту в рамках виставки CinemaCon в Лас-Вегасі.

За словами режисера, кожен з фільмів буде окремою історією, але всі разом вони будуть об'єднані в одну сагу. Друге продовження глядачі побачать у 2020 році, третє - 2022, а фінальну частину - в 2023 році. Зйомки фільму "Аватар 2" стартують вже в травні 2016 року в Новій Зеландії.

Виконавцями ключових ролей у другій серії залишаться Сем Уортінгтон, Зої Солдана, Сігурні Уівер і Стівен Ленг. Сюжет картини на момент написання даної замітки не уточнювався. Продюсерами проекту стануть Джеймс Кемерон і Джон Ландау.



Раніше повідомлялося, що для роботи над картиною Кемерон і його партнери створили знімальні комплекси, що не мають аналогів, та значно перевершують по своїх технічним характеристикам ті, що використовувалися для створення оригінального фільму. Стверджувалося також, що Кемерон може зняти свої фільми з підвищеною частотою кадрів. Ця інформація поки не була підтверджена офіційно.

Нагадаємо, що фільм "Аватар" заробив в світовому прокаті понад 2,7 мільярда доларів ставши найкасовішим кінопроектом в історії кіно.
Переглядів: 697 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Аватар 5, новини, Аватара 2, Джеймс Кемерон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |