RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 14 » Джеймс Франко отримав роль в «11/22/63» завдяки своїй статті про роман Стівена Кінга
11:46
Джеймс Франко отримав роль в «11/22/63» завдяки своїй статті про роман Стівена Кінга
Джеймс Франко ("Дикі коні"), зірка міні-серіалу "11/22/63", який дебютує на потоковому сервісі Hulu 15 лютого 2016 року, отримав головну роль в телеадаптаціі одного з останніх романів Стівена Кінга завдяки своїй статті, яку він написав після прочитання книги. Про це на прем'єрі міні-серіалу, яка відбулася в лос-анджелеському кінотеатрі Bruin Theater, розповів виконавчий продюсер телепроекту Джей Джей Абрамс. Його слова цитує видання Variety.

"У статті, яку я прочитав, Франко дуже пристрасно писав про головного героя, про цей світ, про те, що з ним сталося. І я тоді подумав, що хоч ми і зайняті в занадто великій кількості проектів, можливо, мені варто з ним зв'язатися і дізнатися, а чи не хоче він взяти участь в екранізації роману ", - зокрема сказав Абрамс.

Сам Франко зізнався, що роман Кінга про подорож у часі був першою книгою, яку він вирішив прочитати після здачі усних іспитів на кафедрі англійської мови в Єльському університеті. "Мені потрібно було прочитати 150 книг, багато з яких були навчальною літературою. І як тільки я здав іспит, я зміг дозволити собі читати те, що мені хотілося. І я тут же взявся за цей роман, в ньому більше тисячі сторінок, і він дуже захоплюючий. Я читав його вголос з моїм помічником протягом тижня ".



І Абрамс, і шоураннер серіалу Бріджет Карпентер вважають, що для екранізації об'ємного роману Кінга більше підходить формат міні-серіалу, а не повнометражного фільму, як замислювалося спочатку. "У цій книзі дуже багато деталей, нюансів, матеріалу, щоб все це стискати. Я подумав, що ідея про міні-серіал дуже навіть непогана, так як дозволить історії вільно дихати і існувати в більш довгому форматі", - сказав Абрамс.

Прем'єра міні-серіалу відбудеться в Президентський день, 15 лютого 2016 року у Hulu.
Переглядів: 734 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 11/22/63, Hulu, новини, Джеймс Франко, Джей Джей Абрамс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |