RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 27 » Джеймі Белл став претендентом на роль Джеймса Бонда
21:58
Джеймі Белл став претендентом на роль Джеймса Бонда
У полку потенційних наступників Деніела Крейга в якості виконавця ролі Джеймса Бонда чергове поповнення. Як повідомляє з посиланням на свої джерела видання Deadline, продюсер "бондіани" Барбара Брокколі провела переговори на цю тему з популярним британським актором Джеймі Беллом.

Результат цих консультацій не уточнюється. Найімовірніше, талант Белла справив враження на Брокколі під час роботи над спільним проектом під назвою "Film Stars Don`t Die". Варто зазначити, що у актора великий досвід роботи в великобюджетних і камерних постановках практично всіх жанрів. Він знайомий глядачам за ролями в таких фільмах, як "Кінг Конг", "Телепорт", "Крізь сніг".

Нагадаємо, що Деніел Крейг неодноразово підкреслював, що не має наміру більше повертатися до образу агента 007. З чуток, продюсери "бондіани" були готові запропонувати йому близько 100 мільйонів доларів за участь ще в двох серіях, але Крейг відкинув і цю щедру пропозицію.



У будь-якому випадку виробництво наступного, 25-го епізоду "бондіани", у якого на момент написання даної замітки ще не було затвердженого сценарію, почнеться не раніше 2017 року. 24-я серія під назвою "007 Спектр" заробила в світовому прокаті близько 900 мільйонів доларів.
Переглядів: 672 | Додав: Elnino | Теги: кіно, претендент, Джеймі Белл, 007, Джеймс Бонд, Роль, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |