RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 27 » Джейк Джилленхол зніметься в трилері за твором Ю. Несбе
22:04
Джейк Джилленхол зніметься в трилері за твором Ю. Несбе
Джейк Джилленхол і режисер Дені Вільньов продовжать співпрацю, успішно розпочату фільмами "Ворог" і "Полонянки". Як повідомляє видання Comingsoon, актор зіграє головну роль у трилері під назвою "Син", заснованому на однойменному творі скандинавського письменника Ю. Несбе.

Сюжет будується навколо героя на ім'я Сонні Лофтус, борця, що колись подавав великі надії, життя якого круто змінюється після того, як його батько-поліцейський вчиняє самогубство. Сонні опиняється у в'язниці, де відбуває 12-річний термін ув'язнення, знаходячи розраду в героїні, поставки якого налагодив місцевий капелан. Одного разу він дізнається правду про справжні причини загибелі батька, здійснює втечу з в'язниці і починає полювати на людей, через яких він був несправедливо засуджений.



Виробництвом картини займуться студії Nine Stories і Bold Films. Знімальний і можливий прокатний графіки на момент написання даної замітки не уточнювалися.

Нагадаємо, що в планах Дені Вільнева зйомки фантастичного бойовика "Той, що біжить по лезу бритви 2", що є продовженням культового фільму за мотивами твору Філіпа К. Діка. Він повинен вийти в прокат в 2017 році. Що стосується Джилленхола, то він зобов'язався взяти участь в драмі "Війна струмів", який розповість про суперництво знаменитих винахідників Томаса Едісона і Джорджа Вестінгауса.
Переглядів: 887 | Додав: Elnino | Теги: Джейк Джилленхол, Ю. Несбе, Син, кіно, Дені Вільньов, трилер, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |