RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 23 » Джей Джей Абрамс завершив роботу над «Зоряними війнами 7»
20:17
Джей Джей Абрамс завершив роботу над «Зоряними війнами 7»
Джей Джей Абрамс завершив монтаж прокатної версії фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили". Про це повідомляється на офіційній сторінці в Twitter видання Yahoo Movies.

Відзначимо, що попередні продажі квитків, які стартували по всьому світу за два місяці до прем'єри. Попит виявився настільки великий, що в перші дні сервери найбільших продавців не справлялися з навантаженням і періодично відмовляли клієнтам в доступі. У результаті сьомому епізоду "Зоряних воєн" задовго до старту в прокаті вдалося встановити цілу серію абсолютних рекордів.



Зокрема, за місяць до прем'єри картина вже заробила тільки в Північній Америці більше 50 мільйонів доларів. Дані по зборах в інших регіонах світу невідомі. Вважається, що "Зоряні війни 7" мають всі шанси встановити новий стартовий рекорд не тільки на батьківщині, а й у світовому прокаті і заробити до кінця перших вихідних більше 600 мільйонів доларів.

У картині знімалися Марк Хемілл, Кері Фішер, Харрісон Форд, Домналл Глісон, Оскар Айзек, Гвендолін Крісті, Саймон Пегг, Дейзі Рідлі, Енді Серкіс, Адам Драйвер та інші актори. Сьомий епізод дасть старт новій трилогії і цілій серії супутніх повнометражних, телевізійних та ігрових проектів.
Переглядів: 463 | Додав: Elnino | Теги: Зоряні війни 7, новини кіно, Джей Джей Абрамс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |