RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 12 » Джей Джей Абрамс перевів принцесу Лею в генерали
17:17
Джей Джей Абрамс перевів принцесу Лею в генерали
Кохану Хана Соло більше не будуть називати принцесою в "Зоряних війнах". Про це розповів в інтерв'ю виданню Entertainment Weekly режисер фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" Джей Джей Абрамс.

"Її називають у фільмі генералом. Правда, є один момент, коли персонаж, що знаходиться в якійсь подобі сну, говорить про неї як про принцесу. В цілому ставки для неї дуже високі в цій історії ... я вважаю її участь надзвичайно важливою, особливо разом з Харрісоном. Їхній внесок важко оцінити по достоїнству навіть мені як фанату. Але вони з цим жили і продовжують жити з 1977 року ", - сказав режисер.

Виконавиця ролі Леї Керрі Фішер дала наступну характеристику своїй героїні: "Самотня. Знаходиться під гнітом обставин і відповідальності. Як раніше вірна своїм ідеалам, але в певному сенсі пригнічена і втомлена".



Нагадаємо, що сьомий епізод "Зоряних воєн" буде представлений глядачам 17 грудня 2015. Очікується, що фільм встановить цілу серію рекордів, у тому числі в зборах за перші вихідні у світовому прокаті. У картині, крім усім знайомих персонажів, буде представлено нове покоління героїв, які, як передбачається, візьмуть на себе весь тягар відповідальності за подальший розвиток франшизи.
Переглядів: 472 | Додав: Elnino | Теги: новини .кіно, Епізод 7, Лея Орган, Джей Джей Абрамс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |