RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 16 » Джей Джей Абрамс прокоментував чутки про батьків героїні «Зоряних воєн 7»
18:28
Джей Джей Абрамс прокоментував чутки про батьків героїні «Зоряних воєн 7»
Джей Джей Абрамс був змушений прокоментувати чутки про батьків головної героїні фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили". Під час зустрічі з журналістами в рамках виставки CinemaCon режисер заявив, що в його фільмі батьки Рей були показані.

"Поки я не можу сказати вам, хто вони насправді. Це одне з питань, які сама Рей задає собі", - сказав він. Відзначимо, що за однією з фанатських версій, батьком героїні є Люк Скайуокер, але роз'яснення Абрамса ставлять хрест на такій можливості. У будь-якому випадку, додав Абрамс, всі подібні питання вже повинні бути адресовані постановнику восьмого епізоду Райану Джонсону, який продовжить історію. "Останнє, що я хотів би зробити - це якимось своїм одкровенням засмутити його", - підкреслив він. Нагадаємо, що шанувальники "Зоряних воєн" також висловлювали припущення про те, що матір'ю Рей є Лея Органа.



Джей Джей Абрамс також уточнив як він скористався паузою, яка виникла після поранення на знімальному майданчику Харрісона Форда. За словами режисера, він зміг повністю перезняти сцени на борту "Сокола тисячоліття" за участю Рей і Фінна. "Початковий варіант не працював взагалі. Я погано його зняв. Там все було неправильно", - зізнався він.
Переглядів: 614 | Додав: Elnino | Теги: Зоряні віїни 7, новини, Рей, Джей Джей Абрамс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |