RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 16 » Джей Барушель спробує себе в якості режисера
17:15
Джей Барушель спробує себе в якості режисера
Як повідомляє The Hollywood Reporter, актор Джей Барушель прийме естафету у Майкла Дауса і очолить зйомки сиквела спортивної комедії «Вибивала», яка стане його режисерським дебютом. Нагадаємо, що Даус був постановником першого фільму.

До ролі хокеїста-забіяки Дага Глатта у другій частині повернеться Шон Вільям Скотт. На цей раз його команду чекатиме масова чистка в рядах гравців, після чого до неї приєднаються нові спортсмени.

Барушель візьме на себе не тільки керівництво зйомками нового фільму, він виступить ще й автором сценарію разом з Джессі Шабо, а також знову зіграє кращого друга головного героя. Продюсерські функції майбутнього фільму віддані Девіду Гроссу, Джессі Шапіро, Джеффу Аркусу і Андре Руле.



Раніше ми повідомляли, що Джей і його колега Джессі Шабо нарешті знайшли фінансування для екранізації коміксів Random Acts of Violence, режисерське крісло якої Барушель планував зайняти сам. Схоже, з цим проектом йому доведеться почекати. У звичному акторському амплуа Джея можна буде побачити в романтичній комедії Кемерона Кроу «Алоха», де його колегами по знімальному майданчику стали Бредлі Купер і Емма Стоун.
Переглядів: 589 | Додав: Elnino | Теги: сиквел, Джей Барушель, Вибивала 2, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |