RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 8 » Джеффрі Дін Морган змінив свій статус в «Ходячих мерцях»
14:34
Джеффрі Дін Морган змінив свій статус в «Ходячих мерцях»
У сьомому сезоні серіалу "Ходячі мерці" актори Джеффрі Дін Морган, Том Пейн, Остін Амеліо і Ксандер Берклі перейшли в ранг акторів з регулярними ролями. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Всі четверо приєдналися до акторського складу зомбі-драми каналу AMC в шостому сезоні з повторюваними ролями ключових персонажів з коміксу Роберта Кіркмана. Пейн з'явився в ролі Ісуса, героя, який на даний момент допомагає Ріку (Ендрю Лінкольн) і його групі вижити. Персонаж Амеліо, Дуайт, член банди Нігана, шо точить зуб на Деріла (Норман Рідус). Берклі грає Грегорі, сумнівного лідера колонії Хіллтоп, у якого назріває конфлікт з Меггі (Лорен Кохен). Морган дебютував у фіналі сезону в образі довгоочікуваного лиходія Нігана.



На момент написання замітки в акторському складі сьомого сезону числяться Лінкольн, Рідус, Стівен Юн (Гленн), Кохен, Чендлер Ріггз (Карл), Данай Гуріра (Мішон), Мелісса МакБрайд (Керол), Майкл Кудліц (Абрахам), Ленні Джеймс (Морган ), Сонеква Мартін-Грін (Саша), Аланна Мастерсон (Тара), Крістіан Серратос (Розіта), Джош МакДермітт (Юджин), Сет Гілліам (отець Габріель), Росс Маркванд (Аарон), Остін Ніколс (Спенсер), Морган, Пейн , Амеліо і Берклі.

Відзначимо, що Кейтлін Нейкон, яка відіграє любовний інтерес Карла Енід, до сих пір залишається актрисою з повторюваною участю.
В найближчому часі очікується оголошення про кастинг на роль героя літературного коміксу Езекіля, лідера спільноти Королівство.
Переглядів: 746 | Додав: Elnino | Теги: Джеффрі Дін Морган, Ніган, 7 сезон, ходячі мерці, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |