RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 5 » Джаред Лето зіграє в кримінальному трилері про якудза
23:45
Джаред Лето зіграє в кримінальному трилері про якудза
Джаред Лето ("Містер Ніхто") виконає головну роль у кримінальному трилері під назвою "The Outsider", який збираються знімати студії Waypoint Entertainment і Linson Entertainment. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Дія картини відбуватиметься одразу після закінчення Другої світової війни в окупованій американськими військами Японії. Лето дісталася роль військовослужбовця, який виявляється в японській в'язниці, а потім тікає з неї за допомогою свого сусіда по камері, що входить в один з кланів якудзи. Тепер він повинен утвердитися в кримінальному підпіллі Японії, щоб розплатитися з усіма боргами.

Сценарій картини підготує Ендрю Болдуін, який раніше працював над таким проектом, як "День взяття Бастилії". Очікується, що зйомки стартують вже восени 2016 року, можлива дата прем'єри на момент написання даної замітки не уточнювалася.



Що стосується Джареда Лето, то після значної перерви глядачі зможуть побачити актора в серпні 2016 року в фільмі "Загін самогубців", який заснований на серії популярних коміксів. Йому дісталася роль Джокера. Навесні 2016 року проект був направлений на дозйомки, щоб, як стверджували анонімні джерела, додати в нього "більше гумору".
Переглядів: 615 | Додав: Elnino | Теги: кіно, The Outsider, Джаред Лето, трилер, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |