RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 27 » Джаред Лето порівняв роль Джокера з пологами
19:13
Джаред Лето порівняв роль Джокера з пологами
Втілення в образ Джокера у фільмі "Загін самогубців" було подібно пологам. Про це розповів в інтерв'ю виданню ComicbookMovie виконавець ролі супротивника Бетмена Джаред Лето ("Містер Ніхто").

"Мені довелося здійснити досить глибоке занурення. Це була унікальна можливість, і я вважаю, що це був найкращий спосіб. Було забавно грати в ці психологічні ігри. Але в той же час, дуже болісно, ​​як пологи", - сказав актор. За зізнанням Лето, щоб підготуватися до ролі він слухав музику 20-х років у стилі госпел і читав наукову літературу про шаманізм.

"У мене завжди було відчуття, що Джокер старше, ніж зазвичай його представляють. Так що в мене трохи інший підхід. Якщо не руйнувати стереотипи, досягти нових висот неможливо. Мені здається, що я буду відходити від цієї ролі до кінця моїх днів", - додав він.

Нагадаємо, що в картині "Загін самогубців" також знімалися Марго Роббі, Джей Кортні, Скотт Іствуд, Кара Делевінь, Бен Аффлек, Вілл Сміт, Джоел Кіннаман, Адевале Акіннуойе-Агбадже, Віола Девіс та інші популярні актори.



Проект буде представлений глядачам 5 серпня 2016. Надалі Джокер у виконанні Лето, можливо, з'явиться і у сольних фільмах, присвячених Темному лицареві. 
Переглядів: 597 | Додав: Elnino | Теги: Джокер, новини кіно, Загін самогубців, Джаред Лето, дата виходу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |