RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 31 » Джаред Лето попросив роль Чубакки
09:10
Джаред Лето попросив роль Чубакки
Творець фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" Джей Джей Абрамс з ініціативи видання Vanity Fair дав своєрідне інтерв'ю, питання якого задавали голлівудські знаменитості і керівники великих інтернет-кампаній.

Зокрема, актор Джаред Лето запитав: чому режисер не довірив йому роль Чубакки. "Це мене дещо зачепило. Всім відома моя репутація актора, здатного до перевтілень. До того ж всі знають, що я можу обрости волоссям, причому, по всьому тілу. Я розчарований і сподіваюся, що ти подзвониш мені", - сказав він.



Один з керівників потокового сервісу Netflix поцікавився: чи поверне Абрамс Джа-Джу Бінкса, на що постановник відповів, що вже працює над серіалом на цю тему. Серед інтерв'юерів виявився і творець "Зоряних воєн" Джордж Лукас, який попросив Абрамса прояснити долю онуків Дарта Вейдера. "О, Джордж, це просто прекрасно. Це ти мені повинен сказати. Адже це ти заварив всю цю кашу", - відповів Абрамс.

Нагадаємо, що сьомий епізод "Зоряних воєн" буде випущений в прокат 17 грудня 2015. Фінальний трейлер картини встановив абсолютний рекорд по числу переглядів за перші 24 години - 112 млн. Очікується, що сам фільм поб'є стартовий ракорд в касових зборах.
Переглядів: 558 | Додав: Elnino | Теги: Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудженн, новиин, Чубакка, Джаред Лето | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |