RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 22 » Джаред Лето і Кріс Еванс знімуться в трилері?
21:00
Джаред Лето і Кріс Еванс знімуться в трилері?
Джаред Лето і Кріс Еванс ведуть переговори про можливе приєднання до акторського складу фільму "Дівчина в поїзді", який буде заснований на однойменному бестселері Поли Хокінс. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У центрі оповідання безробітна й страждаюча алкоголізмом жінка на ім'я Рейчел, яка щодня здійснює поїздки на поїзді, під час якої вона фантазує на тему щасливого сімейного життя, спостерігаючи з вікна за однією і тією ж парою. Одного разу вона повертається додому вся в крові, не в змозі пригадати через затуманений алкоголем розум, що з нею сталося. Героїня з жахом усвідомлює, що вона стала свідком, або учасницею злочину.



Головну роль зіграє Емілі Блант. У картині також зніматимуться Ребекка Фергюсон і Хейлі Беннетт. Стверджується, що Евансу була запропонована роль колишнього чоловіка Рейчел, а Лето, у разі згоди актора, належить зіграти чоловіка, що живе по сусідству. Постановником фільму призначений Тейт Тейлор, творець відзначеної безліччю професійних нагород драми "Прислуга". Терміни робіт над проектом і можливий прокатний графік поки не уточнюються. Особливо підкреслюється, що участь Еванса і Лето залишається під питанням через їх інші зобов'язання.
Переглядів: 504 | Додав: Elnino | Теги: Джаред Лето, Кріс Еванс, Дівчина в поїзді, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |