RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 19 » Джанкарло Еспозіто отримав роль в хіп-хоп-драмі База Лурмана
13:10
Джанкарло Еспозіто отримав роль в хіп-хоп-драмі База Лурмана
Номінант на премію "Еммі" Джанкарло Еспозіто ("Пуститися берега") приєднався до хіп-хоп-драми потокового сервісу Netflix "The Get Down", яку знімає Баз Лурман ("Великий Гетсбі"). Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.
Серіал фокусується на Нью-Йорку 1970-х років - зломленому, провідному розгульний спосіб життя, шаленому, який зазначає потребу в грошах, вмираючому. Компанія підлітків-покидьків з Південного Бронкса про яких ніщо, і ніхто не подбає крім них самих, озброєних лише словесними римами, імпровізованими танцювальними рухами, чарівними маркерами і аерозольними балончиками. Від орендованих квартир в Бронксі до арт-сцен в Сохо; від клубу CBGB до Студії 54 і веж зі скла щойно збудованого Всесвітнього Торгового Центру - "The Get Down" розповість міфічну сагу про те, як Нью-Йорк, що знаходиться на межі банкрутства, дав народження хіп-хопу, панку і диско на прикладі життів і музики дітей з Південного Бронкса, які змінили місто і світ ... назавжди.



Еспозіто зіграє роль пастора Рамона Круса, харизматичного голову місцевої П'ятдесятницької церкви, який своїми проповідями збирає навколо віддану паству. Пастор Крус - батько Мілени Крус (Херізен Ф. Гвардіола), чиї мрії про славу і диско часто призводять до розбіжностей з батьком. Також пастор Крус - брат Франсиско Круса, відомого як "Папа Фуерте" (Джиммі Смітс).
Еспозіто приєднався до акторського складу з висхідних зірок, в якому на момент написання замітки числяться Джейден Сміт, Мамуд Аті, Шамік Мур, Джастіс Сміт, Скайлан Брукс, і Яхі Абдул-Матін II.

Окрім участі у драмі "Пуститися берега" в ролі Густаво Фрінга, Еспозіто відомий своїми ролями в серіалах "Одного разу в казці" і "Революція".

Для Лурмана серіал стане дебютом на телебаченні. Лурман зніме два перших епізоди і фінальну серію, а також розділить функції виконавчого продюсера з Шоном Райаном ("Щит"). Прем'єра драми відбудеться в 2016 році.
Переглядів: 552 | Додав: Elnino | Теги: Джанкарло Еспозіто, новини, The Get Down | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |