RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 12 » Дві серії «Месників 3» будуть сильно відрізнятися один від одного
18:29
Дві серії «Месників 3» будуть сильно відрізнятися один від одного
Дві серії дилогії "Месники 3" будуть радикально відрізнятися один від одного. Як повідомляє видання iO9, про це розповіли постановники проекту Ентоні Руссо і Джо Руссо. "Ми вирішили відмовитися від звичної концепції - частина перша, частина друга. Це два абсолютно різних досвіди. Думаю, неправильне враження було створено тому, що ми збираємося знімати обидві частини одночасно", - сказав Ентоні Руссо.

Цю заяву в подальшому підтвердив сценарист дилогії Крістофер Маркус. "Так, я згоден з тим, що це абсолютно різні фільми, і це дуже важливо для нас", - сказав він, відмовившись уточнити деталі.



За словами братів Руссо, сюжетна лінія "Месників 3" буде безпосередньо пов'язана з сюжетними лініями фільмів "Перший месник 2: Інша війна" і "Перший месник 3: Протистояння". "Вважаю, що та кількість героїв, з якими ми маємо справу в" Першому меснику 3 ", буде свого роду підготовкою, так як далі у нас їх буде в три рази більше", - додав Джо Руссо.

Відзначимо, що прем'єра першої частини дилогії на момент написання даної замітки була намічена на травень 2018 року. Повторююча серія повинна вийти в прокат ще через рік. Повний акторський склад поки не уточнювався. Ймовірним противником команди Месників буде Танос.
Переглядів: 689 | Додав: Elnino | Теги: Частина 2, Marvek, Месники 3, новини, Ентоні Руссо, Джо Руссо, Частина 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |