RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 24 » Дві частини «Дня незалежності» зв'яжуть коміксом
23:09
Дві частини «Дня незалежності» зв'яжуть коміксом
Компанія Titan Comics анонсувала випуск графічної новели, яка повинна зв'язати сюжети фільмів "День незалежності" і "День незалежності 2". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Назва, імена авторів і точна дата прем'єри поки не уточнюються. За словами головного редактора Titan Comics, шанувальників знаменитого фантастичного фільму чекає "глибока психологічна драма", яка до всього іншого додасть проекту більш "похмурі тони".



Нагадаємо, що раніше кіностудія 20th Century Fox представила офіційний синопсис сиквела. За його сюжетом, людство скористалося інопланетними технологіями, щоб значно вдосконалити свої оборонні озброєння. Однак цього виявиться явно недостатньо, щоб відобразити другий напад переважаючих сил противника. Лише рішучість і готовність до самопожертви декількох відважних землян зможуть врятувати людську цивілізацію від поневолення.

Головні ролі в картині зіграли Майка Монро, Ліам Хемсворт, Джої Кінг, Джефф Голдблюм, Вільям Фіхтнер, Шарлотта Генсбур, Вівіка А. Фокс, Білл Пуллман, Села Уорд, Анджела Бейбі та інші актори. Прем'єра "Дня незалежності 2" повинна відбутися 23 червня 2016, коли відзначатиметься 20-річчя оригінального фільму.
Переглядів: 420 | Додав: Elnino | Теги: День незалежності 2, Titan Comics, комікс, новини, Дата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |