RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Січень » 10 » Дві частини «Бетмена проти Супермена»?
21:09
Дві частини «Бетмена проти Супермена»?
Портал Aintitcool ділиться цікавими чутками про долю кіноматографічного всесвіту DC. Як повідомляється, студія Warner Bros. збирається розділити блокбастер «Бетмен проти Супермена» на дві частини. Як доказ наводиться малюнок, який з'явився сьогодні в Мережі, який може виявитися кадром підготовлюваного до прем'єри тизера фільму Зака Снайдера.

Перша частина блокбастера може отримати назву «Вихід Лицаря», а її прем'єра відбудеться вже 23 жовтня цього року. Друга частина збереже не тільки підзаголовок «На зорі справедливості», але і стару дату релізу - 25 березня 2016.

На користь чуток про можливе розділення фільму говорить той факт, що його зйомки зайняли більше десяти місяців. Багато хто навіть вважав, що команда Снайдера вирішила вести роботу не тільки над «Бетменом проти Супермена», а й відразу над «Лігою справедливості». Можливо, у студії є достатньо матеріалу для зміни вектора розвитку свого Супергеройського проекту. У такому випадку акцент в першій з двох частин може бути зроблений на знайомстві з Темним лицарем.



Проти цих чуток грає необхідність студії на п'ять місяців раніше встановленого терміну завершити роботу над спецефектами. Поспішили поділитися відомостями своїх інсайдерів і журналісти Badass Digest, що повідомили про те, що поділ на дві частини неможливо, тому що хронометраж блокбастера складає близько двох з половиною годин. При цьому велика частина екшену припасена на другу половину фільму, у фіналі якого Бетмена, Супермена і Чудо-жінку чекає сутичка з Думсдеєм в Метрополісі і Готемі.



Представники студії WB поки відмовляється від коментарів.
Переглядів: 779 | Додав: Elnino | Теги: думсдей, сиквел, бетмен проти супермена, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |