RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 14 » «Дуже дивні справи» виявилися популярнішими «Шибайголови»
11:25
«Дуже дивні справи» виявилися популярнішими «Шибайголови»
Восьмисерійний науково-фантастичний телепроект з елементами хоррору, трилеру, драми і детективу "Дуже дивні справи", знятий братами Меттом і Россом Дафферами для Netflix, виявився популярнішим таких гучних серіалів потокового сервісу як "Картковий будиночок", "Шибайголова", "Джессіка Джонс" і "Нарко". Про це з посиланням на SymphonyAM повідомляє видання Digital Spy.

За даними SymphonyAM, з моменту релізу 15 серпня 2016 року, "Дуже дивні справи" за перші шістнадцять днів подивилося 8,2 мільйона чоловік. Це означає, що передплатників Netflix "любовний лист до 80-х", як брати Даффер називають свій телепроект, зацікавив більше, ніж супергероїчні комікси і політична драма з Кевіном Спейсі і Робін Райт в головних ролях.



Тільки продовженню колись популярного серіалу "Повний будинок", "Більш повний будинок", і четвертому сезону драмеді "Помаранчевий - хіт сезону" вдалося обійти шоу з Вайноною Райдер в головній ролі. Кожен зі згаданих серіалів привернув увагу тринадцяти мільйонів осіб.

​Нагадаємо, що в серіалі дія розгортається в 1983 році в глухому містечку штату Індіана. При загадкових обставинах пропадає місцевий підліток, Вілл Байєрс. Його мати, друзі і шеф місцевої поліції починають пошуки і виявляються втягнутими в драматичні і містичні події. На момент написання замітки серіал не був продовжений на другий сезон.
Переглядів: 872 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Netflix, рейтинг, новини, Дуже дивні справи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |