RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 16 » Дуейна Джонсона покликали в ремейк «Джуманджі»
18:18
Дуейна Джонсона покликали в ремейк «Джуманджі»
Дуейн Джонсон може зіграти одну з головних ролей у новій версії фантастичного фільму "Джуманджі". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Variety. Компанію Джонсону може скласти його партнер по комедії "Півтора шпигуна" Кевін Харт.

Переговори з обома акторами вже ведуться, і найскладнішою їх частиною будуть навіть не гонорари а узгодження знімальних графіків, так як обидва вони задіяні в цілому ряді інших проектів. Зйомки картини повинні стартувати вже в найближчому майбутньому, так як прем'єра вже призначена студією Sony Pictures на 28 липня 2017 року.

Постановником ремейка призначений Джейк Кездан, в активі якого такі фільми, як "Дуже погана училка", "Домашнє відео" та інші.



В оригінальному фільмі 1995 року випуску, заснованому на творі Кріса Ван Олсбурга, головні ролі зіграли Робін Вільямс, Джонатан Хайд, Кірстен Данст, Бредлі Пірс, Бонні Хант, Бібі Нойуерт, Патриція Кларксон та інші актори. Сюжет будувався навколо 12-річного хлопчика, який виявляється замкнений у чарівній настільній грі на 26 років і повернувся в реальний світ вже в наш час.

Виробничий бюджет "Джуманджі" склав в 65 мільйонів доларів, а касові збори в світовому прокаті більше 260 мільйонів доларів.
Переглядів: 861 | Додав: Elnino | Теги: Джуманджі, ремейк, Дуейн Джонсон, Кевін Харт, зірки, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |