RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 23 » Дуейна Джонсона покликали в екранізацію 8-бітної гри
14:27
Дуейна Джонсона покликали в екранізацію 8-бітної гри
Творець фільму "Розлом Сан-Андреас" Бред Пейтон має намір продовжити співпрацю з Дуейном Джонсоном, запросивши останнього в екранізацію популярної в минулому 8-бітної гри "Rampage". Про це повідомляє видання Deadline.

Сюжет екранізації, яку курирує студія New Line, тримається в секреті, відомо лише, що герою Джонсона належить вступити в сутичку з трьома монстрами, які фігурували у грі. Передбачається, що зйомки стартують після того, як Дуейн Джонсон завершить роботу над "Форсажом 8".



Нагадаємо, що гра "Rampage" була випущена компанією Midway Games в 80-х роках минулого століття. Сюжет будувався навколо трьох осіб, які мутували в гігантського ящера, перевертня і горилу та систематично громили міські пам'ятки, одночасно відбиваючись від атакуючих їх військових. Після руйнування чергового населеного пункту, гравець переходив на інший рівень. У 2009 році кінокомпанія Warner Bros. придбала права на екранізацію "Rampage" за 33 млн. доларів.

Останній на момент написання даної замітки спільний проект Пейтона і Джонсона - фільм-катастрофа "Розлом Сан-Андреас" не продемонстрував видатних результатів у світовому прокаті, заробивши 460 млн. доларів при бюджеті в 110 мільйонів доларів.
Переглядів: 529 | Додав: Elnino | Теги: Дуейн Джонсон, новини, фільм, rampage | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |