RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 2 » Дуейн Джонсон зіграє в ремейку «Великого переполоху в малому Китаї»
14:42
Дуейн Джонсон зіграє в ремейку «Великого переполоху в малому Китаї»
Дуейн Джонсон зіграє головну роль у ремейку фантастичного фільму "Великий переполох у маленькому Китаї". Про це повідомляє видання The Wrap.

Сюжет оригінальної картини, випущеної в 1986 році режисером Джоном Карпентером, будувався навколо водія вантажівки Джека Бертона, який стає випадковим свідком викрадення дочки свого друга в китайському кварталі Сан-Франциско. Намагаючись знайти дівчину, він дізнається, що вона потрібна в якості жертви для обряду омолодження чаклуна, що живе на Землі вже не одну сотню років. У фільмі Карпентера роль Бертона зіграв Курт Рассел.



Ешлі Міллер і Зак Стенц, що працювали над сценарієм фільму "Люди Ікс: Перший клас", підготують сценарій нової версії "Великого переполоху". Постановник картини поки не називається.

Нагадаємо, що останнім на момент написання даної замітки проектом за участю Дуейна Джонсона, став фільм-катастрофа "Розлом Сан-Андреас", який стартував у Північній Америці значно краще, ніж обіцяли йому найоптимістичніші прогнози. Також в 2015 році актор з'явився у фільмі "Форсаж 7", який став одним з найкасовіших кінопроектів в історії кінематографа. В планах у Джонсона ціла серія високобюджетних картин, у тому числі і восьма частина "Форсажу".
Переглядів: 523 | Додав: Elnino | Теги: Великий переполох у малому Китаї, Дуейн Джонсон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |