RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 20 » Дуейн Джонсон зіграє в екранізації діснеївського атракціону
18:57
Дуейн Джонсон зіграє в екранізації діснеївського атракціону
Як повідомляє The Hollywood Reporter, Дуейн «Скеля» Джонсон підписався на участь у зйомках фільму Jungle Cruise. Роботу над сценарієм проекту ведуть Джон Рекуа і Гленн Фікарра («Фокус»), а продюсерські функції покладені на Джона Девіса і Джона Фокса.

Сюжет стрічки буде заснований на одному з найвідоміших атракціонів Діснейленду - «Подорож по джунглях» (Jungle Cruise), де відвідувачам парку пропонують вирушити на човні вздовж берегів найбільших річок Азії, Африки та Південної Америки і на власні очі побачити слонів, носорогів, гіпопотамів і навіть піраній .

Студія Disney почала роботу над проектом більше десяти років тому. У 2011 році на головні ролі в картині претендували Том Хенкс і Тім Аллен, а сценаристом був обраний Роджер Шульман. На той момент боси мейджора планували, що дія фільму розгорнеться в теперішньому часі, однак тепер, згідно з інформацією джерела, головні герої будуть жити в 50-і роки. Тоді, до слова, сам атракціон і з'явився в Діснейленді. А в якості зразка творцям картини послужить вже класична стрічка 1951 «Африканська королева».



На даний момент Дуейн Джонсон зайнятий на зйомках комедійного бойовика «Центральна розвідка», а вже на початку наступного року він планує приступити до роботи над ремейком "Рятувальників Малібу". Також в числі майбутніх проектів актора значаться екранізація відеогри Rampage, восьмий «Форсаж» і фантастичний бойовик «Шазам!».
Переглядів: 531 | Додав: Elnino | Теги: Дуейн Джонсон, Jungle Cruise, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |