RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 4 » Дуейн Джонсон пообіцяв зробити «Месників» з «Рятувальників Малібу»
00:47
Дуейн Джонсон пообіцяв зробити «Месників» з «Рятувальників Малібу»
Виконавець однієї з головних ролей в серіалі "Рятувальники Малібу" Девід Хассельхофф візьме участь і в повнометражному фільмі. Про це на своїй офіційній сторінці в Facebook повідомив Дуейн Джонсон.

"З великим задоволенням вітаю справжнього гангстера оригінальних" Рятувальників Малібу "Девіда Хассельхоффа в нашому проекті." Рятувальники Малібу "- найуспішніше телевізійне шоу всіх часів, і з самого початку роботи над картиною ми знали, що Хофф надасть нам всю можливу підтримку. Особливо, коли він дізнався, що у нашого фільму буде рейтинг R, і він стане поміссю "Месників" і "Телеведучого", - написав Джонсон.



За його словами "Хассельхофф пройшов програму спеціальних тренувань і знаходиться в кращій формі у своєму житті". Дуейн Джонсон супроводжував свій коментар хештегом # RockAndHoff # ThereAintNoBay # WithoutTheHoff.

Нагадаємо, що в картині також зніматимуться Олександра Даддаріо, Зак Ефрон, Дуейн Джонсон, Пріянка Чопра, Хеннібал Бересс, Келлі Рорбах, Ільфенеш Хадера і інші актори. Участь Памелли Андерсон на момент написання даної замітки залишалася під питанням.

Свого часу серіал потрапив в Книгу рекордів Гіннесса, так як його подивилися понад мільярд людей. Прем'єра повнометражних "Рятувальників Малібу" запланована на травень 2017 року.
Переглядів: 652 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Дуейн Джонсон, Девід Хассельхофф, Рятувальники Малібу, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |