RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 10 » Дуейн Джонсон пообіцяв згадати Робіна Уїльямса в новому «Джуманджі»
20:16
Дуейн Джонсон пообіцяв згадати Робіна Уїльямса в новому «Джуманджі»
Робота над ремейком популярного фантастичного фільму "Джуманджі" стартувала. Відповідний коментар залишив на своїй офіційній сторінці в Instagram виконавець головної ролі Дуейн Джонсон. Він також пообіцяв увічнити в картині пам'ять Робіна Уїльямса.

"Моя любов і повага до цієї людини просто не мають кордонів. Даю вам слово, ми вшануємо його пам'ять, а герой на ім'я Алан Перріш залишиться назавжди у всесвіті" Джуманджі ". У мене є одна ідея як це зробити, і я дуже сподіваюся, що його сім'я буде пишатися цим. я також думаю, що звідкись зверху Робін дивиться на нас і сміється, згадуючи, як ми з ним зустрілися в перший раз, і я став (в перший раз в моєму житті) щось мямлящим ідіотом , який толком не міг видавити з себе ні слова. Просто ідіот. А він заспокоїв мене своєю знаменитою усмішкою і сміхом ", - написав Джонсон.



За словами актора, в оригінальній екранізації було три головних героя, а в новій версії їх виявиться "цілих п'ять". "Найближчим часом у нас настають кілька важливих оголошень, що стосуються кастингу. Буду тримати вас в курсі", - додав він.

Нагадаємо, що фільм "Джуманджі" повинен вийти в широкий прокат 27 липня 2017 року. У картині також буде зніматися партнер Джонсона за комедією "Півтора шпигуна" Кевін Харт.
Переглядів: 710 | Додав: Elnino | Теги: Джуманджі, Робін Уїльямс, ремейк, Дуейн Джонсон, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |