RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 25 » Дуейн Джонсон оголосив «Рятувальників Малібу» «Месниками»
13:25
Дуейн Джонсон оголосив «Рятувальників Малібу» «Месниками»
Повнометражна версія популярного в минулому телевізійного серіалу "Рятувальники Малібу" стане свого роду "Месниками" з рейтингом R. Такий коментар залишив на своїй офіційній сторінці в Instagram виконавець головної ролі Дуейн Джонсон.

"Що ж, ось вам і король пляжу, (який потай мріє про текілу з фруктовими чіпсами). Тільки-но закінчили зйомки для нашої масштабної рекламної кампанії" Рятувальників Малібу ". Ці фотографії будуть красуватися по всьому світу на постерах, білбордах, хмарочосах, круїзних лайнерах, пасажирських літаках, жіночих роздягальнях в спортивних залах і, звичайно, гаражі Віна Дізеля. Ми готуємо небачену в історії Голлівуду кампанію, і я думаю, що ви, хлопці, оціните її по достоїнству. Ми справжні головорізи з рейтингом R і цілком офіційно можемо іменуватися "Месниками пляжу", ну, мінус усі польоти, але з сильним акцентом на сімейну дисфункцію ", - говорить коментар під знімком, а якому зображений сам Джонсон.



Нагадаємо, що в картині також зніматимуться Олександра Даддаріо, Пріянка Чопра, Зак Ефрон, Келлі Рорбах, Девід Хесселхофф, Ільфенеш Хадера, Хеннібал Бересс, Джек Кьосі, Індер Кумар, Памела Андерсон та інші. Прем'єра відбудеться в травні 2017 року.
 
Переглядів: 681 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Дуейн Джонсон, Рятувальники Малібу, новини, голівуд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |