RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 22 » Дональд Гловер затверджений на роль Лендо Калріссіана
18:13
Дональд Гловер затверджений на роль Лендо Калріссіана
Дональд Гловер, знайомий глядачам за фільмами "Марсіянин" і "Ефект Лазаря", затверджений на роль молодого Ленда Калріссіана в спін-оффі "Зоряних воєн", присвяченому Хану Соло. Про це з посиланням на представників студії Lucasfilm повідомляє видання Comic Book.

"Нам дуже пощастило, що вдалося залучити настільки талановитого артиста, як Дональд. Це великий персонаж у всіх сенсах цього слова, і Дональд в точності відповідає його параметрам, так що нам навіть вдасться заощадити на костюмах. Ну, і ми б хотіли заздалегідь вибачитися перед Дональдом за те, що відтепер і назавжди зіпсували йому його враження від фестивалю Comic-con ", - йдеться в жартівливій заяві для преси, яку оприлюднили режисери картини Філ Лорд і Кріс Міллер.



Очікується, що з фільму глядачі нарешті дізнаються, як саме космічний корабель "Сокіл тисячоліття", яким спочатку володів Калріссіан, опинився у власності Хана Соло.

Нагадаємо, що роль самого знаменитого контрабандиста зіграє актор Олден Ейренрайк. За непідтвердженими поки даними, в разі успіху першого фільму, студія Lucasfilm має намір зняти ще два продовження. Сольний фільм про Соло буде випущений в світовий прокат в травні 2018 року.
Переглядів: 703 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Дональд Гловер, спін офф, новини, Лендо Калріссіан, соло, Зоряні Війни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3594
Міні чат
200
Copyright © 2015 |