RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Лютий » 15 » До «Дедпула» приєдналися нові актори
11:39
До «Дедпула» приєдналися нові актори
Як повідомляє The Hollywood Reporter, Джина Карано («Форсаж 6») приєдналася до акторського складу екранізації коміксу «Дедпул».

Чемпіонка з боїв змішаного стилю втілить на екрані образ Ангельського пилу. В оригінальних коміксах ця героїня входила в невелику групу мутантів-ізгоїв, які переховувалися в каналізації і називали себе Морлоки. Поки не повідомляється, чи планують творці фільму використовувати цю сюжетну лінію в прийдешній екранізації.

Нещодавно Карано завершила зйомки у трилері «Автобус 657» і рімейку «Кікбоксер». До старту роботи над «Дедпулом» актриса також встигне знятися разом з Брюсом Віллісом у бойовику Extraction.



Як повідомляється, до акторського складу фільму офіційно приєднався ТіДжей Міллер, який зіграє поки не конкретизованого комедійного персонажа. Глядачам також варто очікувати появу на екранах Колоса. Студія Fox поки не повідомляє, чи повернеться до цього образу Деніел Кадмор, який виконував роль мутанта у фільмах «Люди Ікс-2», «Люди Ікс: Остання битва» і «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього».



На даний момент творці картини продовжують пошуки виконавиці головної жіночої ролі. Режисер Тім Міллер розраховує почати зйомки фільму вже в наступному місяці в Ванкувері.

Українська прем'єра «Дедпула» запланована на 11 лютого 2016 року.
Переглядів: 629 | Додав: Elnino | Теги: Дедпул, ТіДжей Міллер, новини, Джина Карано | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |