RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 26 » Для зйомок "Аватара 2" використовують нові системи захоплення
23:42
Для зйомок "Аватара 2" використовують нові системи захоплення
Для створення продовженя фантастичного фільму "Аватар" Джеймс Кемерон буде використовувати нові знімальні комплекси, в яких відсутні традиційні для схем захоплення зображення маркери і "зелені екрани". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.
Базова система під назвою SolidTrack розроблена французькою компанією Solid Anim. Вперше її незавершений варіант був протестований під час роботи над телевізійним серіалом "Космос", випущеним в 2014 році, і саме тоді привернув увагу продюсера "Аватара" Джона Ландау і самого Кемерона.

Творці SolidTrack отримали пропозицію перебратися з Парижа в Лос-Анджелес, де продовжили свої дослідження, з метою домогтися відповідності вимогам постановника "Аватар".
Як стверджує глава компанії Ісаак Партуш, віртуальний знімальний комплекс дозволяє відмовитися від стадії зйомок на тлі зелених екранів і може взаємодіяти безпосередньо з популярними програмами для відеомонтажу Autodesk's MotionBuilder і Maya. Також в Лас-Вегасі на традиційній виставці NAB Show компанія Solid Anim представила нову віртуальну камеру SolidVCam.



Нагадаємо, що всі три продовження будуть зніматися одночасно з частотою 48 кадрів в секунду і роздільною здатністю 4K. Очікується, що "Аватар 2" глядачі побачать в 2017 році.
Переглядів: 463 | Додав: Elnino | Теги: новини, фільм, система захвату, Аватара 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |