RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 21 » Для шостого сезону «Американської історії жахів» розробляються дві ідеї
20:58
Для шостого сезону «Американської історії жахів» розробляються дві ідеї
Райан Мерфі і Бред Фалчук ​​ще не визначилися з темою шостого сезону антології "Американська історія жахів" і працюють відразу над двома ідеями. Про це Мерфі розповів на зустрічі з пресою і фанатами на щорічному фестивалі PaleyFest, який традиційно проводиться в Лос-Анджелесі. Зокрема Мерфі сказав: "Що найцікавіши в шостому сезоні, так це те, що ми працюємо відразу над двома ідеями, чого ніколи не робили раніше". Його слова цитує видання Deadline.

Мерфі обмовився, що на творчу команду "завжди впливала опера" і підкреслив, що хоррори "часто пов'язані з безневинними дітьми з широко розкритими очима". "Обидві ідеї для шостого сезону, над якими ми працюємо, задіють дітей", - підтвердив Мерфі. В останні місяці ходили чутки про те, що шостий сезон антології буде присвячений Слендермену, високому тонкому і безликому бугімену. Однак пізніше чутки були розвіяні.



Під час зустрічі було офіційно оголошено, що присутні на сцені актори - Кеті Бейтс, Деніс О `Хара, Анджела Бассетт, Сара Полсон, Фінн Уіттрок, Уес Бентлі, Шайєнн Джексон і Метт Бомер - повернуться в наступному сезоні як і зірка п'ятого сезону" Готель " Леді Гага. Емма Робертс в інтерв'ю ЗМІ під час фестивалю заявила, що була б рада знову знятися в серіалі.
Переглядів: 1067 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Американська історія жахів, 6 сезон, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |