RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 15 » Динозаври захопили лідерство в американському бокс-офісі
17:46
Динозаври захопили лідерство в американському бокс-офісі
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 12 по 14 червня.

За підсумками тижня, лідером кінопрокату став фантастичний бойовик «Світ Юрського періоду» студії Universal, який заробив $ 204,6 млн. За зборами він поки поступається тільки «Ері Альтрона», що зібрала в перші вихідні свого прокату $ 207 млн ​​в США і $ 511 млн по всьому світу .

Кріс Претт, який виконав головну роль від цього тільки виграє, адже зараз готуються два інших проекти з його участю - ремейк «Чудової сімки» і «Вартові Галактики 2». Крім того, збільшуються його шанси перехопити естафету у Харрісона Форда, ставши новим Індіаною Джонсом.



Всі інші картини йдуть з великим відривом, їх явно затулили собою генетично змодельовані динозаври. Комедійний бойовик «Шпигунка» з Меліссою МакКарті, лідер минулого вікенду, зараз знаходиться на другому місці з $ 16 млн, що майже наполовину менше того, що фільм заробив за минулі вихідні ($ 30 млн).



Фільм-катастрофа Бреда Пейтона «Розлом Сан-Андреас», головну роль в якому виконав Дуейн Джонсон, опустився на третю сходинку. Його збори склали $ 11 млн.



Хоррор «Астрал 3», який дебютував у минулі вихідні і зібрав $ 23 млн знаходиться на четвертому місці. За період з 12 по 14 червня картина Лі Уоннелла заробила всього $ 7,3 млн, але свій десятимільйонна бюджет вона вже окупила.



Друга частина музичної франшизи «Ідеальний голос» досягла позначки в $ 6 млн - трохи більше, ніж у минулі вихідні, і знаходиться на п'ятому місці. Тоді картина, зйомки якої очолила Елізабет Бенкс, зібрала $ 7,7 млн.

Переглядів: 490 | Додав: Elnino | Теги: касові збори, новини, Світ Юрського періоду | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |