RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 2 » Дія «Божевільного Макса» мала відбуватися в сьогоденні
00:57
Дія «Божевільного Макса» мала відбуватися в сьогоденні
Дія фільму "Божевільний Макс" мала відбуватися не в постапокаліптичному майбутньому, а в сучасності, проте режисер Джордж Міллер прийняв рішення внести зміни в сценарій. Про це він сам розповів в інтерв'ю виданню HitFix.

"Можливо, вам буде це цікаво дізнатися, але спочатку я придумав сюжет, який розвертався в наші дні в Мельбурні. Але потім я зрозумів, що наш бюджет занадто малий, ми не могли собі дозволити знімати на звичайних вулицях зі звичайними будинками навколо. Ми не могли вивести на вулиці наші машини і статистів. Це було надзвичайно дорого. Тому ми вирушили на околиці, де знайшли покинуті та напівзруйновані будівлі. І щоб пояснити все це, я вирішив почати з фрази: "У недалекому майбутньому ...". Так що, в основному, це було обумовлено бюджетом ", - прокоментував Міллер.



Нагадаємо, що оригінальний фільм "Божевільний Макс" був випущений в 1980 році. Ключові ролі в ньому виконали Мел Гібсон, Джонатан Харді, Х'ю Кіяс-Берн, Нік Латуріс та інші актори. Картина стала класикою свого жанру. За першою серією послідували два продовження, а в 2015 році була випущена нова версія під назвою "Шалений Макс 4: Дорога гніву", яка провалилася у світовому прокаті.
Переглядів: 557 | Додав: Elnino | Теги: Джордж Міллер, новини кіно, Божевільний Макс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |