RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 18 » Девід Туї очолить американо-китайський кінопроект
18:32
Девід Туї очолить американо-китайський кінопроект
Творець фільмів про Ріддіка Девід Туї очолить спільний американо-китайський кінопроект під назвою "Ice Moon Rising". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Сюжет картини, виробничий бюджет якої оцінюється в 50 мільйонів доларів, буде будуватися навколо експедиції до супутника Юпітера Європи. Її учасники мають врятувати і вивести з криогенного сну астронавта, який 24 роки тому зазнав нападу інопланетних істот в підлідних морях Європи.

Стверджується, що колишні фахівці NASA беруть участь в проекті в якості консультантів і допомагають створювати космічні транспортні засоби та інше обладнання. "У фільму буде міцна наукова база, цілком реальна, а не футуристична. І в цілому науково-фантастична складова не буде затьмарювати історію людських взаємин", - прокоментував продюсер майбутнього фільму Шрірам Дас.



Знімальний графік і можлива дата прем'єри поки не анонсувалися. Варто зазначити, що статус спільного підприємства дозволить партнерам обійти багато обмежень, які накладаються на кінопродукцію іноземного виробництва в Китаї.
Нагадаємо, що останньою на момент написання даної замітки роботою Туї в Голлівуді був фільм "Ріддік", випущений в 2013 році.
Переглядів: 781 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Девід Туї, Шрірам Дас, новини, голівуд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |