RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 23 » Девід Швіммер і Джим Стерджесс зіграють у новій драмі AMC
11:41
Девід Швіммер і Джим Стерджесс зіграють у новій драмі AMC
Девід Швіммер ("Друзі") отримав головну роль майбутньому серіалі AMC "Feed the Beast". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, його колегою по серіалу стане Джим Стерджесс ("Обитель проклятих"), також затверджений на головну роль.

Драма, замовлена ​​до виробництва в червні 2015 року, розповідає про друзів - Томмі (Швіммер) і Діоні (Стерджесс) - які один одному немов рідні брати. Діон не може обійтися без неприємностей. Томмі не може пройти повз це. Для двох друзів, які ось-ось і втратять все, що у них залишилося, заповітна мрія відкрити висококласний ресторан в їх рідному Бронксі - остання можливість, щоб змінити своє життя. Вони підтримують один одного, щоб не збитися з наміченого курсу, запрошують у своє життя любов і долають власних демонів.



Також вони займаються зрадництвом, підставляють, обмовляють і маніпулюють один одним у найнебезпечніших ситуаціях, які можна було б собі уявити. Для Томмі успішний грецький ресторан - це шанс дати своєму синові життя, якого у нього самого ніколи не було. Для Діона прибуткове підприємство - прекрасна можливість розрахуватися боргами з бандитами. Разом вони занурюються в божевільний ресторанний бізнес Нью-Йорка, повний злочинців і корупціонерів.

Клайд Філліпс ("Правосуддя Декстера") розділить функції виконавчого продюсера з Генріком Рубеном Генценом і Малені Бленковим, продюсерами оригінального датського серіалу "Bankerot", який ліг в основу проекту AMC. Дата прем'єри ще не визначена. Виробництво почнеться 1 лютого 2016.

За участю Швіммера на каналі FX 2 лютого поточного року вийде перший сезон антології "Американська історія злочинів: Народ проти О.Дж. Сімпсона".
Переглядів: 844 | Додав: Elnino | Теги: Джим Стерджесс, Девід Швіммер, Feed the Beast, новини, AMC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |