RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 23 » Девід Фінчер і Шарліз Терон знімуть серіал для Netflix
12:07
Девід Фінчер і Шарліз Терон знімуть серіал для Netflix
Виконавчий продюсер і режисер "Карткового будиночка" Девід Фінчер розширює свою співпрацю з потоковим сервісом Netflix. Як повідомляє видання Deadline, Фінчер об'єднається з лауреаткою премії "Оскар" Шарліз Терон ("Монстр") для створення драматичного серіалу "Mindhunter". За відомостями джерела видання, для роботи над сценарієм Фінчер найняв британського драматурга і сценариста Джо Пенхолла.

Фінчер і Терон розділять між собою обов'язки виконавчих продюсерів серіалу, в основу якого ляже книга 1996 року "Mind Hunter: Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit", написана колишнім спеціальним агентом Джоном Дугласом і Марком Олшейкером. Протягом багатьох років Дуглас переслідував деяких з найбільш сумно відомих серійних вбивць і насильників, відточуючи професійні методи для їх затримання. Книга розповідає про розслідування деяких гучних злочинів, включаючи справи мисливця на повій на Алясці, дитячого вбивці з Атланти і вбивці з Сіетла. Дуглас не раз брав інтерв'ю у серійних вбивць і вивчав їхні методи. Зібраний Дугласом матеріал послужив основою для створення кількох літературних персонажів і героїв серіалів, таких як Джек Кроуфорд з роману Томаса Харріса "Мовчання ягнят", Уїлл Грем з "Ганнібала" і Джейсон Гідеон з серіалу "Мислити як злочинець".



Передбачається, що Фінчер, який вже двічі знімав фільми про серійних вбивць - "Сім" і "Зодіак" - також займе режисерське крісло майбутнього телепроекту.

Netflix утримується від будь-яких коментарів.
Переглядів: 661 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Шарліз Терон, Netflix, новини, Девід Фінчер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |