RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 3 » Девід Ейер відповів критикам «Загону самогубців» цитатою Еміліано Сапати
13:30
Девід Ейер відповів критикам «Загону самогубців» цитатою Еміліано Сапати
Творець фільму "Загін самогубців" Девід Ейер відповів критикам його роботи, які написали в основному розгромні рецензії, цитатою з висловлювань лідера мексиканської революції Еміліана Сапата. "Prefiero morir de pie que vivir de rodillas", - написав постановник на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter, що можна перевести як "я вважаю за краще померти стоячи, ніж жити на колінах".

Пізніше Ейер пояснив, що таким чином хотів висловити свою любов до фільму і віру в нього. "Це був найкращий досвід в моєму житті", - написав він.



Відзначимо, що на момент написання даної замітки рейтинг картини на найбільшому сайті-зібранні професійних рецензій Rotten Tomatoes не перевищував 35 відсотків. Реакція критиків настільки розсердилашанувальників кіновсесвіту DC, що вони організували збір підписів під петицією, що вимагає закриття сайту.

У фільмі "Загін самогубців" ключові ролі зіграли Марго Роббі, Кара Делевінь, Бен Аффлек, Скотт Іствуд, Вілл Сміт, Джаред Лето, Алісса Веніс, Джоел Кіннаман, Джей Кортні, Айк Барінхолц і інші актори. Режисер Девід Ейер вже висловив бажання зняти сиквел.

Експерти прогнозують, що фільм може стартувати в Північній Америці з результатом близько 130 мільйонів доларів, що буде новим рекордом серпня.
Переглядів: 916 | Додав: Elnino | Теги: Девід Ейер, Еміліано Сапата, DC, цитата, критик, Загін самогубців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |