RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 11 » Девід Ейер пояснив сенс перезйомок «Загону самогубців»
23:31
Девід Ейер пояснив сенс перезйомок «Загону самогубців»
Режисер фільму "Загін самогубців" Девід Ейер спростував поширені раніше чутки про те, що його проект був відправлений на перезнімання через брак гумору. На своїй офіційній сторінці в Twitter, постановник назвав цю інформацію "дурістю" і повідомив про те, що студія просто дозволила йому додати те, "що він хоче".

Коментар Ейера супроводжувався хештегом #moreaction, що, найімовірніше, означає його готовність додати більше дії. Режисер не уточнив, про які саме епізоди картини йдеться. Нагадаємо, що раніше анонімні джерела заявляли про прагнення студії Warner Bros. додати гумору в "Загін самогубців", так як багато глядачів нібито стверджували, що саме цього не вистачало в картині "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості".



"Загін самогубців" буде випущений в прокат в серпні 2016 року. Ключові ролі виконали Скотт Іствуд, Марго Роббі, Вілл Сміт, Бен Аффлек, Кара Делевінь, Джаред Лето, Джей Кортні, Айк Барінхолц, Джоел Кіннаман, Віола Девіс і інші актори.

Студія Warner Bros. розраховує, що проект стане вагомою частиною франшизи, яка вибудовується на основі популярних коміксів DC. Частина його персонажів потім візьмуть участь в інших фільмах за мотивами коміксів.
Переглядів: 695 | Додав: Elnino | Теги: DC, кіно, Warner Bros., Загін самогубців, Девід Ейер, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |