RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 15 » Девід Цукер розповів про перезавантаження «Голого пістолета»
12:06
Девід Цукер розповів про перезавантаження «Голого пістолета»
Творець «Голого пістолета» Девід Цукер розповів журналістам Yahoo! Movies про хід роботи над перезавантаженням знаменитої комедійної франшизи. Роль поліцейського Френка Дребіна в новому фільмі кінокомпанії Paramount в кінці 2013 року отримав Ед Хелмс.

«Всі права на кіносерію зараз знаходяться в руках студії, - зазначив Цукер. - Над сценарієм працюють Хелмс і ще двоє авторів. Нова версія буде зовсім не схожа на ті фільми, які я знімав. Вони збираються повністю відмовитися від пародійного жанру.

Я б хотів, щоб вони взяли на головну роль актора, який раніше не знімався в комедіях, але творці фільму обрали Хелмса, на рахунку якого вже є популярна франшиза "Похмілля у Вегасі". Я не прийняв пропозицію стати продюсером перезавантаження, тому що напевно почав би приставати до сценаристів з порадами.



Можливо, їх бажання змінити вектор розвитку проекту - до добра. Наприклад, "Дуже страшне кіно 3" і "Дуже страшне кіно 4" були популярні у глядачів, але до п'ятого фільму публіка втомилася від пародій. Ми це розуміли, але студія вимагала від нас зйомок продовження. З цієї причини я і обмежився продюсерськими функціями в роботі над "Дуже страшне кіно 5". На адресу цього жанру додали негативу і такі фільми, як "Кінопобачення", "Дуже епічне кіно" і "Знайомство зі спартанцями". Зараз кінопародії переживають не кращі часи ».



В образі Френка Дребіна у фільмах оригінальної трилогії постав Леслі Нільсен. Дата прем'єри нового «Голого пістолета» поки не повідомляється.
Переглядів: 704 | Додав: Elnino | Теги: Девід Цукер, фільм, новини, Голий пістолет 4, Перезавантаження | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |