RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 30 » Девід Беррі отримав ключову роль в третьому сезоні «Чужинки»
11:11
Девід Беррі отримав ключову роль в третьому сезоні «Чужинки»
Канал Starz знайшов актора на ключову роль лорда Джона Грея в третьому сезоні серіалу "Іноземка", прем'єра якого відбудеться в 2017 році. Як повідомляє видання Entertainment Weekly, ним став австралійський актор Девід Беррі.

Беррі зіграє колишнього британського солдата, який після скандалу, що коштував йому кар'єри, отримує посаду начальника в'язниці і заводить сумнівну дружбу з ув'язненим Джеймі Фрейзером (Сем Юен). Офіційний опис лорда Грея звучить наступним чином: "Грей непохитний і благородний британський підданий, який розривається між сімейним обов'язком і моральним кодексом. Він по-дитячому гарний і отримав виховання справжнього джентльмена. Однак скандал в минулому обернувся для Джона небажаною посадою керуючого у віддаленій в'язниці в Північній Шотландії ".



Sony Pictures TV нещодавно продовжила "Чужинку" відразу на два сезони - третій і четвертий. Третій сезон серіалу буде заснований на романі "Мандрівниця", третім в циклі "Іноземка" Діани Геблдон, який вийшов друком у 1993 році. Події в майбутньому сезоні почнуться відразу після того, як Клер (Каітріона Белфі) повернеться до свого життя в 1948 році.

Беррі відомий своїм співвітчизникам за драматичним серіалом "Місце, що будинком зветься". Також він бере участь в міжнародних турах в якості співака в групі Scream and Shout.
Переглядів: 656 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Чужинки, 3 сезон, Девід Беррі, Іноземка, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |