RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 11 » Денні МакБрайда запросили в сиквел «Прометея»
18:17
Денні МакБрайда запросили в сиквел «Прометея»
Популярний комедійний актор Денні МакБрайд отримав пропозицію зіграти одну з ключових ролей у фільмі "Чужий: Заповіт", який вважається продовженням фантастичної стрічки "Прометей". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Wrap. Якого саме персонажа належить зіграти акторові, поки не уточнюється.

Нагадаємо, що сюжет картини буде будуватися навколо екіпажу космічного корабля "Заповіт", який прибуває на планету, що вважалася придатною для колонізації, і виявляє смертельно небезпечний світ, єдиним мешканцем якого є синтетична людина Девід, останній вцілілий учасник експедиції "Прометея".



Передбачається, що фільм "Чужий: Заповіт" дасть початок новій трилогії, яка зв'яже його з класичним фільмом жахів "Чужий". Постановник картини Рідлі Скотт гарантував "жорсткий рейтинг R" і можливість побачити на екрані знайомих глядачам ксеноморфів на всіх стадіях їх розвитку.

Зйомки картини повинні початися в лютому 2016 року зі прицілом на світову прем'єру в жовтні 2017 року. Пройдуть вони переважно в Австралії, яка погодилася надати податкові пільги.

Що стосується Денні МакБрайда, то в його активі такі популярні комедії як "Кінець світу 2013: Апокаліпсис по-голлівудськи", "Ананасовий експрес: сиджу, курю", "Хоробрі перцем" і багато інших.
Переглядів: 716 | Додав: Elnino | Теги: сиквел, Денні МакБрайд, Прометей 2, новини, Чужий: Заповіт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |