RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 31 » Деніелу Редкліффу запропонують знову зіграти Гаррі Поттера
23:27
Деніелу Редкліффу запропонують знову зіграти Гаррі Поттера
Кіностудія Warner Bros. веде переговори про придбання прав на екранізацію п'єси "Гаррі Поттер і Прокляте дитя" з наміром зняти на її основі нову трилогію, перша серія якої повинна бути представлена ​​глядачам в 2020 році. Про це з посиланням на джерела в студії повідомляє видання NY Daily News.

Природно, Warner Bros. розраховує, що роль Гаррі знову зіграє британський актор Деніел Редкліфф. Варто відзначити, що сам він неодноразово заявляв, що хотів би "дистанціюватися на деякий час від відомого образу", однак не виключає, що в доступному для огляду майбутньому може знову зіграти чарівника при наявності хорошого літературного першоджерела.



Книга з текстом п'єси була видана в кінці липня 2016 року і відразу стала бестселером. Ключовим персонажем в ній є син Гаррі Поттера і Джіні Візлі Альбус Северус, а сюжет будується навколо парадоксів подорожі в часі. У п'єсі присутні і інші відомі персонажі з серії книг про Гаррі Поттера.

Нагадаємо також, що багатьох шанувальників "поттеріани" обурив той факт, що в театральній постановці "Гаррі Поттер і Прокляте дитя" Герміону Грейнджер грала чорношкіра акторка, однак автор твору заявила, що повністю підтримує цю ініціативу.
Переглядів: 719 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Деніел Редкліфф, Гаррі Поттер, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |